avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare act aditional

va rog sa-mi spuneti daca se poate anula un act aditional care nu este inregistrat la ITM, este semnat doar de salariat, angajator si inspectorul care scrie in C.M,
La itm nu este vizat de catre inspectorul care are firma, din simpul motiv ca platim 0.25 si nu mai este nevoie si de viza itm.( nu mai primesc actele aditionale)
mentionez ca salariatul dupa semnarea actului aditional a parasit societatea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 15 Octombrie 2010
un act aditional al unui contract urmeaza soarta contractului; cum doriti d-voastra sa-l anulati? unilateral, nu se poate; isi poate inceta efectele numai cu acordul partilor, iar in lipsa acordului, printr-o actiune in instanta in contradictoriu cu angajatul.
avocat Cristina Popescu
Buna ziua. Nu va inteleg.
Am inteles ca pastrati carnetele de munca la sediul firmei. Se opcupa o persoana autorizata sa opereze aceste carti. Dar nu trebuia sa inregistreze acesta persoana actul aditional in carnetul de munca al salaritului, la termenii satbiliti prin lege?
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator
pastram cartie de munca la sediul firmei, actul in cauza a fost factu dintr-o eroare a directorului de dep. care nu a stiut ca salariatul este in preaviz incepand cu 01.09;
si deci nu este inregistrat la itm...deoarce nu sa mai primesc de catre insp.de la itm-ilfov
Acest act ca sa nu-si mai produca efectele juridice trebuie sa inceteze prin acordul ambelor parti ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl a achizitionat carnetele de munca.itm sau cine le completeaza? simonadudas simonadudas Am parcurs toti pasii legali pentru achizitionarea carnetelor de munca pentru noi angajati care nu aveau acest document.Platesc comision la ITM pentru carti de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare act aditional la itm Alina Alina Alina Alina Buna ziua as vrea sa ma ajutati intr-o simpla problema suntem o societate de transport intern si international de marfa si avand in vedere criza care ne ... (vezi toată discuția)
Sediu social alexandra68 alexandra68 Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)