buna ziua...am o nelamurire...dupa casatorie o sa-mi schimb buletinul si o sa iau numele sotului, insa vruiam sa stiu daca pot sa raman tot cu domiciliul care il aveam inainte, iar sotul cu domiciliul lui...
din punctul meu de vedere acest lucru se poate, dar atentie la posibilele consecinte ulterioare ale domiciliului diferit de al sotului ( partajul, de exemplu )
avocat Cristina Popescu
multumesc de raspuns...iar in privinta partajului nu avem ce imparti pentru ca el nu are nimic in proprietate (unde are el domiciliul este locuinta bunicilor)...noi momentan nu locuim impreuna deoarece el este plecat in alt judet cu serviciul iar eu nu pot pleca la el deoarece avem un copil mic cu care stau la parintii mei...pana mai creste copilul un pic vom sta asa, iar eu nu vruiam sa am domiciliul lui deoarece asta ar insemna sa fac actele pentru indemnizatie acolo iar eu nu ma inteleg cu ai lui ca sa locuiesc cu ei....
veti ramane cu domiciliul acolo unde locuiti. cand depuneti actele pt CI, unul din proprietari (parinti) va trebui sa va insoteasca cu actul de proprietate
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort cu minor
Amal29
Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a locui
socela
daca am mutatia pe b.i la o adresa la care proprietarul a decedat iar concesiunea nu este dezbatuta acea mutatie mai e valabila? proprietarul fiind parintii ... (vezi toată discuția)