am formulat o actiune impotriva unei banci pentru cum calcula dobanda! am castigat si akm banca a facut apel! daca nu am cerut daune morale in actiune initiala le mai pot cere in apel?
multumesc
nu puteti veni cu cereri noi in apel; le puteti solicita pe cale separata ulterior, dar nu va sfatuiesc- este f. greu de dovedit prejudiciul moral si va trebui sa mai si timbrati la valoarea pretentiilor, deci nu va hazardati
avocat Cristina Popescu
Este si greu de imaginat in ce fel ati putut fi prejudiciat moral prin calculul nelegal al dobinzii.Prejudiciile incercate de dv. sunt de ordin material si formaza temei pentru solicitarea de daune compensatorii sau, eventual, moratorii insa nu atingeri ale atributelor de natura nepatrimoniala ale persoanei sau traume ori suferinte de ordin nepoatrimoniale ce le-ati fi incercat. Dupa cum bine se arata in nota anterioara acestea, de plano sunt foarte greu de dovedit si apoi, mai si timbrati pentru cereri care sunt aproape sigur sortite esecului ?!
am formulat o actiune impotriva unei banci pentru cum calcula dobanda! am castigat si akm banca a facut apel! daca nu am cerut daune morale in actiune initiala le mai pot cere in apel?
multumesc
Adulter
anonymous08
O intrebare simpla dar la care nu am raspuns. Am incercat sa ma informez singur insa nu am gasit un raspuns clar.
In situatia in care, in urma unui proces de ... (vezi toată discuția)