Buna ziua!
La programul de 12/12, sambetele si duminicile le avem libere; la cel de 8 ore,sambata se lucreaza doar la turele de dimineata,noi lucrand in 2 ture.
La un program de 12/12, lucram o saptamana de la 6-18,urmatoarea saptamana de la 18-6,deci prindem ture de noapte.
Sa luam de baza luna noiembrie, program de lucru 12/12
Daca in luna respectiva sunt 22 zile lucratoare , atunci orele suplimentare vor fi 88,nu 44,cum ati spus dv
Ptr ca in fiecare zi lucram suplimentar cate 4 ore care inmultite cu 22 zile=88 ore suplimentare.
Apoi 88 ore x 6,8 RON = 598,40 RON orele suplimentare. Plus 600 RON salariu de baza, plus sporuri de noapte =mult peste 1000 RON.
Ori noi nu am luat niciodata 1000 RON.
Ce-i de facut in cazul acesta?
Stimata domna, in unul din mesajele de mai sus ati scris urmatoarele:
~ prima saptamana din noiembrie program normal, de 8 ore, cu sambata si duminica liber, apoi ce ramane din noiembrie,adica 3 saptamani, iarasi 12/12~
Reveniti cu alt mesaj si spuneti altceva:
~La programul de 12/12, sambetele si duminicile le avem libere; la cel de 8 ore,sambata se lucreaza doar la turele de dimineata,noi lucrand in 2 ture.
La un program de 12/12, lucram o saptamana de la 6-18,urmatoarea saptamana de la 18-6,deci prindem ture de noapte.~
Va rog sa va opriti la o varianta......................
Aveti dreptate, imi cer scuze
N-am realizat ca de fapt am scris in doua mesaje doua variante
Am scris asta ptr ca de vreo doi ani cam asa se lucreaza, cand ti-e lumea mai draga ne baga la 12/12,sau ne cheama si sambetele de la schimbul unu.
Programul normal este de 8 ore,cu sambata si duminica liber
Dar ptr ca e o harababura la noi in fabrica ,de aceea v-am oferit doua variante
Am vrut de fapt sa spun ca la un program maxim de ore suplimentare lucrate,niciodata nu s-au luat 1000 RON.
Va multumesc si inca o data ,scuze
Va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu un numar de contact, o sa va sun sa va explic pentru ca e mult de scris si sigur o sa mai aveti intrebari......
Cu stima