avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despre cass
Discuție deschisă în Executare silită

despre cass

am un pfa din 2004 si nu am platit decat prin 2007 300 ron pentru contributia la asigurarile de sanatate,am fost acum la casa de sanatate si mi s`a calculat contributia +penalitati 3000 ron as vrea sa va intreb daca eu imi inchid activitatea aceasta suma se va prescrie in termen de 5 ani?
Cel mai recent răspuns: iancu_tudorita , utilizator 14:22, 18 Octombrie 2010
Chiar daca inchideti activitatea printr-o simpla notificare adresata dv,. casa poate intrerupope termenul de prescriptie si sa curga un nou termen astfel ca precriptia se va intinde pe o perioada mai mare de 5 ani
Am si eu o intrebare legata de cass. Sotului i-au fost blocate conturile la banci fara a fi instiintat in prealabil,cand a mers sa achite o rata la BCR i s-a zis ca are contul blocat. Asta pentru ca figura cu o datorie de 150 ron la sanatate,a mers la sediul acestora si a dus adevernte de la fisc ca nu a realizat nici un venit in 2006-2010 si adeverinta de salariat sa vada ca de cand e angajat are contributiile platite,plus ca nu are pamant,a facut o declaratie ca nu a realizat venituri din activ independente,au zis ca e o greseala si s-a sters acea datorie. Cand a mers sa ii dea hartiile pt banci pt deblocarea conturilor,doamna de acolo i-a zis ca pentru perioada de cand terminat liceul si pana s-a angajat,adica un an si 4 luni trebuie sa plateasca cass.E posibil asa ceva daca dupa terminarea liceului nu a luat somaj,nu a muncit si plus de asta nu a beneficiat de asistenta medicala?Eu nu inteleg cum sta treaba plus ca nimeni nu ne-a dat mai multe detalii.Va multumesc anticipat!
Nu stie nimeni sa ma ajute?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
iancu_tudorita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme plata catre cas din 2005 ContSters107545 ContSters107545 Bun gasit!Relatez pe scurt problema :In anul 2005 am dorit sa profesez independent ca instructor auto,am mers la anaf ptr completarea dosarului si am depus o ... (vezi toată discuția)
Poprire si blocare conturi angry99 angry99 De ce mi s-au blocat conturile de la banca( RON, Euro, card credit, alocatie) pentru neplata impozitelor locale, chiar daca anul nu s-a terminat si eram ... (vezi toată discuția)
Eos ksi Flovyo Flovyo In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)