avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul fara plata

Buna seara!

Poate sa-mi spuna cineva daca e legal ca un angajator sa te trimita in concediu fara plata citeva zile fara o explicatie sau un fel de preaviz?...Daca e legal acest lucru...ce lege guverneaza aceasta decizie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:20, 20 Ianuarie 2008
nu este legal
salariatul epoate beneficia de concediu fara plata doar daca face o cerere expresa in acest sens. in cazul dvs daca nu ati semnat nici o cerere in acest sens nu este legal.
Practica descrisa nu este legala, puteti face plangere la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de plata a concediului medical olymariana olymariana buna ziua am o problema cu firma la care lucrez si va rog daca puteti sa-mi dati un sfat .sint angajata cu contract de munca la aceasta firma din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca dupa concediul de maternitate gabriela87 gabriela87 pe data de 21 iulie tre sa incep munca si mi sa spus ca mi se redeschide contractul cu preaviz de concediere de 20 de zile si in perioada asta sa stau in ... (vezi toată discuția)
Operarea cartii de munca camy gaby camy gaby Am lucrat timp de un an de zile la un magazin alimentar, iar dupa un an mi-am dat demisia din cauza ca patronul magazinului se comporta foarte urat cu ... (vezi toată discuția)