avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere

Buna seara,
Am o prietena cu domiciliul in Brasov care s-a hotarat sa se mute in chirie cu prietenul ei intr-o vila de aici. Proprietarul nu a declarat la Administratia Financiara acest venit suplimentar pe care il are. Astazi, cand a ajuns acasa, prietena mea si-a gasit toate bagajele facute,aruncate in doi saci menajeri. Cum? Proprietarul a pastrat o cheie a camerei si astfel i-a solicitat acesteia sa si le ia pana maine, desi chiria este platita pana in data de 18.10.2010. Imi puteti spune va rog cum ar putea proceda ea in acest caz? Mie una mi se pare o violare a intimitatii.
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 17:37, 17 Octombrie 2010
sincera eu una nu stiu de ce tot insistati cu Finantele si daca a platit sau nu si cat si cum..!!!!! cu ce va incalzeste? asta in cazul in care doriti sa se razbune prietena dvs.
daca aveti acel contract normal ca va puteti duce la Finante si faceti o sesizare in vederea proprietarului daca si-a platit sau nu datoriile catre dansii dar nu vad cum acest lucru rezolva de fapt problema prietenei dvs. si nume aceea ca a dat-o efectiv afara si ce a mai suferit dansa. daca aveati acel contract puteati sa amenintati efectiv proprietarul ca nu si-a respectat clauzele din contract asta depinzand normal si ce clauze erau in contract si cine si de ce nu si le-a indeplinit.
nu se poate avea un raspuns pertinent din moment ce ne spuneti doar franturi din toata "scena".
nu stiu ce sanctiuni si amenzi aplica Finantele dar daca faceti sesizarea puteti afla sau va puteti interesa chiar acolo si discuta cu cineva care e chiar in tema pe treaba asta.

multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere drazicmania drazicmania Vreau sa las un prieten sa stea intr-o garsoniera in care nu sta nimeni cu conditita sa imi plateasca cheltuielile.. Intrebarea mea este daca pot sa fac cu el ... (vezi toată discuția)
Impozit din chirii neplatit Irina C Irina C Buna seara, Am urmatoarea nedumerire: tatal meu a inchiriat apartamentul al carui proprietar sunt si eu in urma succesiunii facute dupa mama mea. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament mihai_tomaro mihai_tomaro Vreau sa inchiriez un apartament. Proprietarul nu doreste inregistrarea contractului la notariat. Dincolo de evaziunea fiscala pe care o face (nu asta vreau sa ... (vezi toată discuția)