avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ancheta politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ancheta politie

buna seara , asi dori sa stiu daca in plangerea pe care o depui la politie te poti constitui si parte civila ,din cate stiu la chemarea in judecata se poate
-a si daca in timpul cand se face plangere la politie in urmatoarea zi se poate face chemare in judecata
- daca fratele meu a terminat o fac de drept ma poate reprezenta in instanta mentionez ca nu practica ceva legat de drept
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:58, 22 Ianuarie 2008
Din momentul depunerii plangerii pana in momentul chemarii in instanta daca acesta se produce dureaza mai mult de o zi, cateva luni sau niciodata ...

Fratele dvs. va poate reprezenta dar este mai bine sa apelati la reprezentarea unei persoane profesioniste.
ma refeream daca pot sa ma adresez instantei pt lovire din moment ce aceasta se dovedeste prin certificatul eliberat de INML si aducand si 2martori (politia locala ma descurajat din prima faza) dosar penal in care sa fiu parte civila sa dosar civil pt daune
Nu va puteti adresa instantei direct .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa solicit despagubiri in caz de agresiune? a-mary26 a-mary26 In urma cu 3 luni mi-a cazut o bucata de tencuiala, de la intrarea intr-un bloc,pe spate si am avut 2 coaste fracturate si fractura la coloana ... (vezi toată discuția)
Martor politist cattie cattie Am fost agresata la locul de munca de o persoana din conducere si am mers la Politie unde am depus plangere pt lovire .De la INML mi s-a eliberat un certificat ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi dau tatal in judecata !!! andrei4 andrei4 Salutare. Problema mea e urmatoarea: Am trecut de varsta majoratului, mai exact am 19 ani, iar situatia mea de acasa nu e tocmai roz, defapt e chiar horror. ... (vezi toată discuția)