avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare

ma poate da in judecata o firma de recuperare in urma unui credit de consum luat in anul 2006luna decembrie, creditul respectiv a fost achitat 50 la suta, multumesc
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 20:59, 15 Octombrie 2010
Prscrisa actiunea daca au trecut 3 ani de la ultima somatie. Firma de recuperare fara a avea persoana angajata calitatea de executor nu poate face nici o poprire/executare silita!
multumesc, am uitat sa spun ca creditul era pe o perioada de 3 ani, respectiv pina in decembrie 2009, ultima somatie de la banca a fost in 2007
in ce luna in 2007?
in ziua de azi treaba cu prescrisul o stiu si firmele de recuperare si au cam inceput sa se invete minte si sa anunte omul inainte de acesti 3ani.
faceti calculul si vedeti daca de la ultima somatie in 2007 si pana acum au trecut peste 3ani chiar si cu o zi doua...etc. Conteaza si luna si anul...daca nu au trecut va poate actiona in instanta. si chiar si daca ar fi trecut acest termen si va actioneaza in instanta tot va trebui sa apelati la un avocat deci alti bani, timp, nervi... alta distractie.
vedeti cum iesiti mai bine.

bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta 70 nicoleta 70 Buna seara.Am contractat un credit in anul 2011 pe care nu am mai putut sa l platesc din noiembrie 2011.Pe data de 10.02.2016 mi s a blocat cardul de pe care ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani se prescriu amenzile de circulatie ? miri47 miri47 Mentionez ca am multe amenzi de circulatie din anii 2006 - 2014 neachitate, doar acum am primit Instiintarea ca m-i s-a facut poprire pe salariu - este corecta ... (vezi toată discuția)