ma poate da in judecata o firma de recuperare in urma unui credit de consum luat in anul 2006luna decembrie, creditul respectiv a fost achitat 50 la suta, multumesc
Prscrisa actiunea daca au trecut 3 ani de la ultima somatie. Firma de recuperare fara a avea persoana angajata calitatea de executor nu poate face nici o poprire/executare silita!
in ce luna in 2007?
in ziua de azi treaba cu prescrisul o stiu si firmele de recuperare si au cam inceput sa se invete minte si sa anunte omul inainte de acesti 3ani.
faceti calculul si vedeti daca de la ultima somatie in 2007 si pana acum au trecut peste 3ani chiar si cu o zi doua...etc. Conteaza si luna si anul...daca nu au trecut va poate actiona in instanta. si chiar si daca ar fi trecut acest termen si va actioneaza in instanta tot va trebui sa apelati la un avocat deci alti bani, timp, nervi... alta distractie.
vedeti cum iesiti mai bine.
Executare silita
nicoleta 70
Buna seara.Am contractat un credit in anul 2011 pe care nu am mai putut sa l platesc din noiembrie 2011.Pe data de 10.02.2016 mi s a blocat cardul de pe care ... (vezi toată discuția)