avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara acordul meu??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara acordul meu??

buna seara, am o astfel de intrebare, poate e stupida, dar vreau sa stiu ca sa nu am probleme ulterior: am vorbit printr-o "cunostinta" cu un avocat ca sa infiinteze o firma, mi-a spus ca a facut rezervarea de denumire, etc..dupa care nu mi-au mai raspuns la tel niciunul. intrebarea mea e urmatoarea: s-ar putea ca acestia sa fi infiintat firma fara acordul meu (alegand alta denumire, semnand in locul meu, avand sigur cunostinte la banca si notar?) daca da, cum pot sa verific lucrul asta? imi fac griji pentru ca nu as vrea sa ma trezesc cu oarecare datorii...
va multumesc pentru staf!
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 16:44, 16 Octombrie 2010
trebuie sa mai dati si un specimen de semnatura.

exista multi consultanti si chiar referenti de la Camera de Comert (care este tot o firma privata, in esenta) care au blaturi cu referentii de la registru si primesc specimene care nu sunt date in cladirea registrului.

Alberto Kurtyan
Dl Kurtyan, eu sunt un simplu utilizator pe acest forum, deci nu stiu cum apar aici...as putea sa va dau in privat numele/prenumele (nu stiu daca e posibil) dupa care ati putea verifica, plus ca mi s-a spus ca firma se infiinteaza in 8 zile lucratoare, luni abia am 5 zile...
daca m-as apropia eu mai tarziu peste o saptamana ca sa fie mai sigur, spre exemplu as putea cumva verifica daca a fost infiintata sau nu pe numele meu vreo firma?
Atunci este prea devreme.
Am verificat numele. Nu apare nicaieri, inca.
Daca aveti numele firmei, ar fi mai usor de verificat daca exista dosar pe rol.
[ link extern ] /

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare unicitate sediu elena-10 elena-10 Buna ziua. Stie cineva cum pot verifica un sediu social daca este liber? Poate exista ceva gen recom online, unde din pacate nu pot verifica sediul. Multumesc (vezi toată discuția)
Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Rezervare firma boggieuk boggieuk Buna ziua, Am o intrebare, a facut rezervarea pentru a-mi deschide o firma la ORC Ilfov, dar eu vreau sa-mi deschid firma in Bucuresti, deci actele mi le ... (vezi toată discuția)