avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri RCA

Asiguratorul (in cazul meu Carpatica) ma poate obliga sa-mi duc masina avariata la service-ul propus de el sau am dreptul sa duc masina la care service vreau eu iar asiguratorul este obligat sa achite factura reparatiilor? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 09:18, 16 Octombrie 2010
asiguratorul stabileste o limita maxima a contravalorii reparatiilor si f. putine service-uri se incadreaza; putine firme accepta sa lucreze cu acest asigurator; eu am fost obligata sa-mi repar masina in regie proprie ptr. a ma putea incadra in suma de bani oferita.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca sandak sandak Asiguratorul RCA ma poate obliga sa duc automobilul avariat la atelierul mecanic impus de el sau am dreptul sa-mi aleg atelierul mecanic (autorizat!) la care ... (vezi toată discuția)
Carpatica asig stefanadrian stefanadrian as dori un raspuns in cazul in care se poate -am fost implicat intr-un accident cu un asigurat carpatica vinovat el -am fost la politie apoi la carpatica ... (vezi toată discuția)
Accident auto asigurare carpatica dtalex dtalex Buna ziua . Am fost lovit de un tanar care conducea masina firmei aceasta fiind asigurata la Carpatica . La 2 zile dupa incident Carpatica Asigurari au intrat ... (vezi toată discuția)