avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil minor

sunt in proces de divort cu fostul meu sot care nu mai locuim impreuna din ziua de cand am intentat actiunea de divort.Instanta mi-a incredintat mie fetita in varsta de 9 ani.El nu s-a prezentat la nici oinfatisare deoarece nu este de acord cu divortul.instanta a hotarat desfacerea casatoriei din vina exclusiva a paratului si acum nu este de acord cu sentinta a inaintat apel. ce ma sfatuiti sa fac in cazul de fata? i-mi poate lua copilul? el nu are serviciu si nici locuinta sta la parintii lui.
Cel mai recent răspuns: cornelia18 , utilizator 12:41, 17 Octombrie 2010
el poate cere orice... instanta va dispune in functie de probele ce se administreaza in dosar, sentinta ce se va pronunta va tine cont de interesele minorului ... ar fi bine, totusi, sa aveti angajat un avocat.
el a fost judecat in doua dosare inselaciune si delapidare eu nestiind de nici unul dintre ele unde afost si condamnat.Se pot folosi aceste probe in proces?
Da, se pot folosi hotararile prin care tatal minorului a fost condamnat, inscrisuri pe care daca nu le-ati depus la instanta de fond le puteti depune la instanta de apel.
Nu cunosc motivele invocate de parat in apelul formulat, insa avand in vedere ca "paza buna trece primejdia rea" angajati avocat si formulati apararea temeinic pentru a sti cum sa contracarati criticile aduse de parat hotararii instantei de fond.;)
multumesc pentru sfaturile date.:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proces pentru reincredintare minora sicorn sicorn Buna seara, am avut un proces pentru reincredintare minora iar la al doilea termen avocatul paratei a invocat lipsa calitatii procesuale pasive a mamei ... (vezi toată discuția)
Recurs . stabilire paternitate Laurentiu Manole Laurentiu Manole O persoana este chemata in judecata pentru stabilire paterinitate. S-a prezentat in instanta la judecatorie si a declarat ca nu este tatal minorului. L-a ... (vezi toată discuția)
Probe in apel sabinna sabinna Am formulat apel impotriva sentintei Tribunalului prin care societatea la care lucrez a fost obligata la plata catre reclamanta a unei mari sume de bani. ... (vezi toată discuția)