avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum divortez daca sotul a fugit la alta?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum divortez daca sotul a fugit la alta?

nu avem nici un an de la casatorie si intro zi mai precis acum o luna a fugit in bucuresti de unde e de loc.eu sunt din brasov mia luat certificatul de casatorie si multe altele.nu avem bunuri imobile sau altele si nici copii.soacra ma insultat in repetate randuri de la bun inceput si multe amenintari.eu lam prins cu alta in casa mamei lui si a incercat sa ma bata chiar daca ma suna si imi zicea vorbe dulci in zilele respective...cum pot sal acuz de adulter?poate pati ceva?cum intentez divort si daca nu vrea sa divorteze ce fac?nu mai stiu nimic de el doar ca ma suna maicasa in miez de noapte beata si ma injura!!va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: catalinaroxana , utilizator 19:39, 16 Octombrie 2010
Nu cred ca a gandit el asa cand a plecat la cealalta, ci, mai degraba, "sa vezi cine e seful.... si dovada casatoriei e la mine...". Eu as divorta in secunda doi.
elena138 a scris:

Nu cred ca a gandit el asa cand a plecat la cealalta, ci, mai degraba, "sa vezi cine e seful.... si dovada casatoriei e la mine...". Eu as divorta in secunda doi.


Orice "smecher" stie ca orice document se poate declara pierdut si se poate scoate un duplicat.
Deci, varianta cu "dovada casatoriei e la mine", cade.
Raman la parerea ca este premeditata, deci trebuie asteptat prima lui miscare.
Nu vreau sa-mi pun imaginatia la lucru sau sa spun ce situatii cunosc, dar cred ca va repeta figura asta ori de cate ori va avea ocazia. De aceea am scris ce am scris mai sus. Nu e de bine cum o vede pe sotie. Pe de alta parte, e casatorita cu el, nu cu el si cu o tipa... observati ca ignor soacra...:giggle:
clar e ca eu inca il iubesc si si nu mi se pare corect sa ma trateze astfel...eu nu mai stiu ce se intampla in afara ca ma suna cu nr ascuns si imi zicea vorbe dulci iar dupa nu ma mai cauta 2 sa 3 zile poate chiar o saptamana si iar lam crezut...dar numai vorbele sunt de el.parerea mea e ca ma suna doar cand nu era cu tipa respectiva.vroia iertare din partea mea si cand iam zis sa se intoarca iar nu ma mai suna.nu mai inteleg nimic.aveam deja doar 9 luni de casnicie.nu mai suport situatia asta...tipa stie ca sunt sotia lui si a facut tot posibilul sal atraga cu ce nu stiu in bucuresti inpoi ptr ca el alesese sa lase tot in urma si sa se mute la mine in brasov pana a inceput sa mearga in bucuresti ptr anumite treburi..nu mai pot va rog sa imi dati un sfat poate ati fost in locul meu sau ce ati face in locul meu...multumesc
la un psiholog ati merge? Juridic e simplu....dar emotional e si greu si rau.
Eu zic sa mergeti la un psiholog, sa vedeti cam pe unde sunteti cu echilibrul emotional si... hotarati singura ce veti face...

Alte discuții în legătură

Divort nedorit costel1974 costel1974 buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva??? trec direct la subiect. se poate primi daune morale pentru adulter???? va multumesc! din caznicia asta a ... (vezi toată discuția)
Doua dosare divort - conexare, probe 147369 147369 As dori sa stiu daca doi sotii divorteaza si unul a bagat divort cu un termen de proces celalalt poate baga si el divort cu un alt termen de divort? Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Adulter ContSters134265 ContSters134265 Adulterul nu mai este infractiune, dar vinovatii ce sanctiuni risca? (vezi toată discuția)