avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act aditional
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act aditional

In 2005 am incheiat cu un batran un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.Dupa 5luni la acelasi notar am incheiat un act aditional la contractul anterior,batranul renuntand la dreptul de a fi intretinut,inmormantat,ne mai avand nicio pretentie unii asupra altora.Noi cumparatori am dat ,dupa actul aditional o declaratie ca punem lunar o suma de bani intr-un cont.Ne achitam toate obligatiile fata de batran,facem toate cumparaturile,medicamente,dar nu am trecut banii prin cont.,iar sumele pe care ni le cere sunt din ce in ce mai mari.Sfatuit de cunostiinte,. pe motiv ca bani nu au trecut prin cont batranul vrea sa rezilieze actele.Ce sanse sunt ca actele sa fie anulate,vrea sa aduca drept martor persoana caruia ii promite locuinta?Cum ne putem justifica banii cheltuiti pe mancare,lemne,medicamente?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:19, 17 Octombrie 2010
Puteti dovedi aceste imprejurari cu martori si eventuale acte cu privire la achizitionarea celor necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract v-c cu clauza de intretinere+act aditional,declaratie de intretinere,contract v-c cu uzufruct dana mica dana mica Am incheiat in 2005 cu un batran un act v-c cu clauza de intretinere pentru o casa cu teren.Am renovat casa in totalitate(interior,exterior,acoperis,am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de intretinere pottyi pottyi Buna ziua, Am incheiat un contract de intretinere cu uzufruct viager,cu o batrana cu probleme de vedere,de 83 de ani,care nu are nici un mostenitor. Dansa ... (vezi toată discuția)
Sora bunicului meu mi-a donat o casă cu condiția s-o îngrijesc, obligație de care m-am achitat. acum fratele meu îmi spune că mă dă în judecată, poate ataca donația? crisaly17 crisaly17 Bună ziua! Povestea mea este următoarea: Mama mea a refăcut casa mătușii sale(sora bunicului),care nu avea alți moștenitori, nu a fost ... (vezi toată discuția)