avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca

cum sa procedez pt a-mi debloca salariul de banca?
Cel mai recent răspuns: mihaela1971 , utilizator 13:43, 17 Octombrie 2010
Buna ziua !
Specificati motivul pentru care a fost blocat ...
Mergeti la biroul juridic al bancii respective si aduceti-le la cunostinta faptul ca au incalcat legea cu poprirea pe intreg salariul, in puterea lor nefiind decat blocarea a 1/4 din salariu.
Oricare ar fi fost motivul, nu avea dreptul la blocajul intregului salariu.
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2010
Marcel Mihalache, Avocat
buna ziua!mi s-a oprit salariul deoarece am un credit la ei(Bankpost) iar acestia au trimis ceva la bancaBRD unde am cardul de salariu si mi s-a facut poprire pe el.Ce trebuie sa fac acum pt a-mi debloca cardul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

poprire cont - rest de salariu adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna dimineata cum pot sa-mi ridic salariul de pe card daca angajatorul mi-a facut poprirea legala de 1/3 din salariu,iar executorul mi-a blocat contul.? In ... (vezi toată discuția)
Blocare card salarii valisanda valisanda Cum trebuie sa procedez in cazul blocarii cardului de salariu. Pt ce motiv poate fi blocat acesta si cum trebuie sa procedez la deblocarea lui? Multumesc. (vezi toată discuția)
Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)