am avut un agajat nou de 2 zile cu contract de munca la un bar,a doua zi siara la Ichidere a furat marfa(tigari,cafea) si bani pertotal paguba este la 4300ron precizez ca nu iam predat inventarul cu proces verbal de predare primire si semnatura lui. am reclamat furtul la politie dar lucreaza clasic rominesc politia. asi dori un raspus cum trebuie sa procedez pentru. a putea sa recuperez paguba ,agajatu nu mai e de gasit nici unde la domiciliul e plecat si la telfoane nu mai raspunde.va rog daca puteti sa mi dati niste sfaturi.va multumesc ptr.tipul acordat.o zi buna
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-In situatia in care ati sesizat oficial organele de cercetare locale,va revine obligatia sa asteptati concluziile acestora
Imi pare rau dar nu cred ca poate fi vorba de gestiune din moment ce nu a semnat ca ar fi luat in primire ceva.Ipotetic vorbind chiar daca nu s-ar fi intamplat acum si ar fi fost peste 2 luni cum i puteati dovedi ca v-a furat din moment ce omul nu a luat in primire marfa respectiva?Cat lipsea si de unde?
Talharie
streetwis3
Domnilor am si eu nevoie de ajutorul vostru. In data de 23 dec. noaptea, intr-un bar, impreuna cu 2 prieteni am avut o cearta cu un individ. Un prieten i-a ... (vezi toată discuția)
Imputare
Claudia89
Am fost angajata la un chiosc de ziare,pe post de gestionar (mentionez ca nu am varsta de 21 de ani impliniti) unde nu aveam curent electric, alarma nici ... (vezi toată discuția)
Probleme politie
developer
buna seara,
astazi am fost martor la un eveniment foarte urat. ( sa incep sa povestesc )
in urma cu o zi am avut oameni la munca ptr constructia unei case( ... (vezi toată discuția)