avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuratori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuratori

Buna seara!

As avea rugamintea sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare .
In anul 2001 la punerea in posesie a unor suprafete de teren au fost effectuate masuratori topo.
I anul 2008 pentru intabulare s-au refacut masuratorile topografice . Intre cele doua seturi de masuratori exista diferente mari ( aproximati 10% din suprafata ). Ce se poate face in aceasta situatie ? Impozitul si alte taxe au fost platite pentru suprafetele mai mari rezultate in urma punerii in posesie.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Aelrih , utilizator 22:34, 17 Octombrie 2010
Stimate domn,daca in 2001 s-a masurat cu ruleta si acum s-a masurat cu statia totala este normal ca sa apara diferente.Dar pana la urma despre ce suprafata este vorba ,ca daca vorbim de 1 ha si acum va lipsesc 1000m.p este mult.Precizati suprafata ,dar sa stiti ca apar diferente de obicei in situatia descrisa in prima fraza.
Este vorba de 3 ha.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie iuli113 iuli113 se poate ca pe un proces verbal de punere in posesie sa fie trecut numai terenul extravilan?si acest teren extravilan cu numere cadastrale noi cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005 justinn justinn Buna ziua, in urma cererii depusa in baza legii nr. 247/2005 comisia judeteana a validat cerea la data de 9 ian 2007.Comisia locala a refuzat punerea in ... (vezi toată discuția)
Suprafetele din registrul agricol calculate gresit dogarudobra dogarudobra am o problama cu revendicarea unui teren cu aceasta ocazie am vazut ca suprafetele de teren din RA adunate dau un total mai mic cu 3000mp la punerea in ... (vezi toată discuția)