avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valoarea alcoolemiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valoarea alcoolemiei

am si eu o mica problema: acum cateva seri inconstienta m-a urcat la volan dupa cateva pahare cu vin si ghinionul mi-a scos in cale un echipaj de la politia rutiera. am avut 0,48 in aerul expirat si am fost sa mi se recolteze sange...din experienta dumneavoastra, am sanse sa fie pana in 0,8 concentratia in sange???
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:56, 19 Octombrie 2010
@"ARobert"
Putetit merge si la INML sa vedeti daca lucrarea a fost expediata catre Brigada de circualtie rutiera si in functie de acest raspuns,puteti merge si la politiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie, recalculare karlo_cip karlo_cip Buna ziua! Am facut prostia,marea prostie si m-am urcat baut la volan! Alcoolemia in aer expirat a fost 0,45 , iar in sange 1.20 si as dori sa fac ... (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie in sange Pepitto Pepitto Ma puteti ajuta ai pe mine cu calculul pt 350 ml whisky j& b ( 40% alcolemie ) , am 81 de kg. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)