avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contestatie la raportul lichidatorului privind cauzele ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contestatie la raportul lichidatorului privind cauzele insolventei

Buna ziua ,

In cat timp se poate depune o contestatie la raportul lichidatorului in care a prezentat cauzele insolventei si persoanele carora le-ar fi imputabila ? Cazul concret pe care il am e ca acest raport a fost depus in iunie anul trecut , iar creditorul doreste sa faca contestatie acum
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
colonelu81, utilizator
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 14:45, 19 Octombrie 2010
contestatia la raportul lichidatorului se face in 3 zile de la data depunerii.
in speta termenul este prescris
carmenmur a scris:

contestatia la raportul lichidatorului se face in 3 zile de la data depunerii.
in speta termenul este prescris

Ma scuzati: de la data depunerii sau de la data publicarii acestuia in Buletinul Procedurilor de Insolventa? :D Sunt lucruri diferite .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare la o cerere de insolventa DAIANA_ DAIANA_ Eu ca firma, am cumparat carti in baza unui contract care-mi permitea bineinteles returul in caz de nevanzare a cartilor achizitionate. Ei se obligau sa-mi ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen - deschidere procedura insolventa exuser exuser In aprilie 2011 s-a deschis procedura insolventei unui debitor. Debitorul nu a comunicat lichidatorului numit de instanta lista tuturor creditorilor. Unul ... (vezi toată discuția)
Recurs sentinta inchidere procedura herculeroco herculeroco Salut. Am si eu un debitor care a fost in faliment (s-au lichidat bunurile sale), iar judecatorul a pronuntat inchiderea procedurii. Sentinta de inchidere a ... (vezi toată discuția)