avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

transfer

Sunt divortata de cca 7 ani,tatal are un program de vizitare a minorului de 2 ori pe luna.Eu mi-am schimbat domiciliul , transferandu-ma cu serviciul de la Focsani la Bucuresti.
Acum cum v-a fi vizitat minorul?Mentionez ca baiatul are 10 ani aproape, este in clasa a III,tatal lui il lua de sambata la ora 10 si il aducea duminica la ora 10.
Putei conveni de comun acord cu tatal, care va fi in continuare programul de vizitare a monorului, fara a mai fi nevoie sa va chinuiti in instanta de judecata. Daca nu va intelegeti in aceasta privinta, va ghidati in continuaredupa programul stabilit de instanta de judecata, presupun ca aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens. Si ar mai fi varianta formularii unei alte actiuni- stabilire program vizitare minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti cory2ro cory2ro Buna ziua! Sunt din Focsani si am cateva nelamuriri in ceea ce priveste vizitele stabilite prin hotarare judecatoreasca a minorului incredintat mie. Tatal m-a ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor. bună seara, va rog sa ma ajutați în ... dani el dani el Program vizitare minor. Bună seara, va rog sa ma ajutați în următoarea problema: In urma hotărârii judecătorești, copilul va petrece cu mine ... (vezi toată discuția)