am inaintat un proces in care cer marirea pensiei doarece pensia imi este stabbilita pe minimul pe economie dar tatal meu lucreaza dincolo si are pe cartea de munca 1000 de euro , dar problema este in felul urmator ca nu am cum sa demonstrez pt ca nu am nici un act decat in sentinta ca spune el ca luceaza in austia cand a dat la partaj , as putea sa-ll pun pe priietenul meu drept martor ca tatal meu i-a povestit cum ca este angajat ? desi ideea ii ca nui asA ca altfel nu am cum sa demonstrez ,,, prietenul meu poate ffii prin absurd acuzat de marturie mincinoasa ?? va rog sa ma ajuta-ti nu stiu altfel sa demonstrez decat asa sa depuna marturie mincinoasa .....astept rasp voastre
Pentru a fi stabilita pensia dvs. avand in vedere veniturile realizate de catre tatal dvs. in Austria este necesar sa indicati instantei de judecata denumirea si sediul firmei angajatorului, pentru ca in alt mod instanta nu poate efectua acea adresa pentru comunicare veniturilor realizate de catre tata.
Sarcina probei apartine reclamantului, prin urmare aveti obligatia sa indicati aceste date si asta deci fara audiere de martori care de altfel nici nu se incuviinteaza pentru probarea unor astfel de situatii.:sorry: