avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatorul este obligat sa ofere un salariu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatorul este obligat sa ofere un salariu proaspetei mamici?

Este obligat angajatorul sa ofere pentru fiecare proaspata mamica, cate un salariu?
Buna ziua. Da, conform contractului colectiv de munca

Contract colectiv de muncă unic la nivel naţional pe anii 2007-2010
Art. 51. - În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariaţii vor beneficia şi de următoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, plătit de aceasta mamei, pentru naşterea fiecărui copil; dacă mama nu este salariată, soţul acesteia beneficiază de plata unui salariu mediu pe unitate;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"al 13 lea salariu" nicholas17 nicholas17 Buna ziua, am si eu o intrebare . Am nascut pe 17 dec 2008 si acum am auzitca angajatorul trebuie sa-ti dea un salariu pt ca ai nascut nu stiu daca sub forma ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel national pe anii 2007-2010 andrei2010 andrei2010 Buna ziua, Conform Contractul Colectiv de Munca la nivel National pe anii 2007-2010, art . 51 , angajatorul in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere anonim1607 anonim1607 Buna ziua,sunt angajator,medic de familie aflat in contract cu Casa Nationala de Asigurari(persoana fizica autorizata).Am,angajat acum 5 ani o asistenta,care ... (vezi toată discuția)