Am o problema cu telefonul Nokia N97, camera foto nu merge corect iar carcasa s-a dezlipit.Telefonul este castigat dar asta nu inseamna ca nu detin anumite drepturi. I-am anuntat pe cei de la firma ca telefonul este defect, le'am spus ca nu detin certificatul de garantie pentru ca nu l-am primit. Mi-au raspuns: "Din pacate pierderea certificatului de garantie conform Art.10 din “Conditiile de acordare a garantiei” , duce la anularea acesteia." Bun nu m-am lasat asa ca am facut o reclamatie spunand ca nu am primit garantia la inmanarea telefonului. Asa ca s-au hotarat sa ma puna sa il trimit la Bucuresti in "garantie" asa ca am si platit transportul. Dupa 5 zile ce a stat la Bucuresti ajunge telefonul acasa la Satu Mare - garantia este anulata: " Telefonul a suferit un soc mecanic (carcasa deteriorata). Garantie anulata,telefon sigilat." Carcasa este doar dezlipita nu este rupta; iar camera foto pur si simplu nu functioneaza conform termenilor lor. Pe foaie mi-au scris doar de carcasa deci banuiesc ca nici macar nu s-au uitat la camera, avand in vedere ca le-am spus de acel defect. Nu stiu ce sa le mai scriu... pentru ca dupa parerea mea este o nedreptate avand in vedere ca au gresit cu neacordarea certificatlui de garantie, iar din cate am inteles nu este ceva tocmai "legal" daca pot sa spun asa. Va rog frumos sa ma ajutati. Nici macar nu mi-au adus la cunostinta in ce cazuri se anuleaza garantia.
Defectare telefon
ghost666
acum in jur de trei saptamani mi sa defectat telefonul un ztecute lam dus la un magazinul de unde achizitionat pentru al preda in service la o saptamana m-au ... (vezi toată discuția)