avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... defectare telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

defectare telefon

acum in jur de trei saptamani mi sa defectat telefonul un ztecute lam dus la un magazinul de unde achizitionat pentru al preda in service la o saptamana m-au anuntat ca lau adus cand am fost sa il ridic mau informat ca miau anulat garantia sigilat telefonul si nu lau reparat in aceste conditi am anuntat vanzatoare ca nu il ridic ce pot sa fac?
:sorry:
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 05:15, 18 Noiembrie 2011
...reclamatie la o.p.c....asta daca nu ati umblat in el!
de umblat in el nu am umblat dar e crapat pe lateral
In aceste conditii - carcasa deteriorata - garantia s-a anulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie dupa reparatie dariad dariad Am returnat la magazin pentru reparatie un radiator cu halogen la care s-a ars un element. Am predat produsul pe data de 6 (sambata), iar garantia de 24 de ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon roxanabratescu roxanabratescu Buna ziua. Am o problema cu telefonul Nokia N97, camera foto nu merge corect iar carcasa s-a dezlipit.Telefonul este castigat dar asta nu inseamna ca nu ... (vezi toată discuția)
Probleme aparute dupa returul unui produs popescualextraian popescualextraian Buna ziua, In data de 10.03.2017 am achizitionat o consola PS4 de la Media Galaxy/Altex Cluj, sediul Polus. Conform ofertei Media Galaxy, orice produs ... (vezi toată discuția)