Impreuna cu alti prieteni detin un site in care ne propunem sa scriem despre locurile (pensiunile/hotelurile) pe care le-am vizitat noi sau vizitatorii nostri.
Am si eu cateva intrebari:
Putem scrie despre o anumita pensiune fara acordul proprietarului? (din cate stiu suntem intr-o tara libera) In articolele noastre scriem exact ceea ce gasim in acele locatii fara sa jignim (scriem multumirile si nemultumirile noastre ATAT- de exemplu ne-a placut gazda sau nu ni sa schimbat asternuturile , chestii deastea)
Poate un proprietar sa ne dea in judecata in urma acestor articole ?
Cel putin teoretic traim intr-o tara libera in care accesul la justitie este liber, asa ca oricine poate actiona pe orice in judecata, problema este daca va avea castig de cauza.In opinia mea atat timp cat veti putea dovedi cele pe care le afirmati pe site veti avea castig de cauza
In calitate de realizator al site-ului ati face bine sa scrieti ca opiniile publicate sunt ale utilizatorilor individuali si este responsabilitatea lor. In calitate de comentator pe site e recomandat sa spuneti adevarul.
In acest mod, e distincta oferirea unei platforme libere de comentariu de opiniile diferitilor comentatori. Si sigur, fiind vorba de servicii publice pe care le ofera, consumatorii isi pot exprima opinia despre pensiuni.