avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Site pensiuni
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Site pensiuni

Buna,

Impreuna cu alti prieteni detin un site in care ne propunem sa scriem despre locurile (pensiunile/hotelurile) pe care le-am vizitat noi sau vizitatorii nostri.
Am si eu cateva intrebari:

Putem scrie despre o anumita pensiune fara acordul proprietarului? (din cate stiu suntem intr-o tara libera) In articolele noastre scriem exact ceea ce gasim in acele locatii fara sa jignim (scriem multumirile si nemultumirile noastre ATAT- de exemplu ne-a placut gazda sau nu ni sa schimbat asternuturile , chestii deastea)

Poate un proprietar sa ne dea in judecata in urma acestor articole ?

Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
felixtm, utilizator
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:13, 21 Octombrie 2010
Cel putin teoretic traim intr-o tara libera in care accesul la justitie este liber, asa ca oricine poate actiona pe orice in judecata, problema este daca va avea castig de cauza.In opinia mea atat timp cat veti putea dovedi cele pe care le afirmati pe site veti avea castig de cauza
In calitate de realizator al site-ului ati face bine sa scrieti ca opiniile publicate sunt ale utilizatorilor individuali si este responsabilitatea lor. In calitate de comentator pe site e recomandat sa spuneti adevarul.

In acest mod, e distincta oferirea unei platforme libere de comentariu de opiniile diferitilor comentatori. Si sigur, fiind vorba de servicii publice pe care le ofera, consumatorii isi pot exprima opinia despre pensiuni.
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2010
eumarian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc calomniata pe un site de referinta miliardar miliardar Este vorba de o societate care ofera servicii pe internet si care a fost vorbita de rau pe un site de referinta care are un numar mare de vizitatori . ... (vezi toată discuția)
Proces civil pentru stergerea unui comentariu inofensiv in grupul unei organizatii beng beng Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Suntem in jur de 10 oameni care am postat un comentariu 100% inofensiv in care ceream o serie de lamuriri conducerii unei ... (vezi toată discuția)
Content writer, tipster Alex379 Alex379 Buna seara, As dori sa imi fac un site sau blog personal, unde sa scriu continut 100% original despre anumite evenimente sportive si sa ofer pronosticuri. ... (vezi toată discuția)