avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXPERTIZA CONTABILA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXPERTIZA CONTABILA

Sunt intr-un litigiu de natura civila cu o firma, care imi datoreaza o suma de bani. Banii au fost folositi in interesul firmei( plati catre terti). Pot face o expertiza contabila pentru acea perioada, prin care sa dovedesc ca banii da-ti de mine s-au folosit pentru binele firmei? Cat costa o expertiza contabila?
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
RDaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 13:08, 19 Noiembrie 2010
daca va dori sa se implice...caci si eu am alergat si la ziare si la televiziuni....si...daca nu esti un...subiect interesant...ca sa zic asa...pentru rating-ul lor nici nu te baga in seama...ba mai mult...o sa va spuna ca ei nu doresc sa influenteze opinia publica...asa ca...sincera nu vreau sa va descurajez dar subiectele acestea demult nu prea mai intereseaza pe nimeni...adica "nu sunt la moda"...
bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara contabila printessa172005 printessa172005 Buna ziua. sunt creditoare la o firma care este in faliment, as putea sa cer o expertiza contabila ?mentionez ca am creante reprezentand 74 % din masa credala, ... (vezi toată discuția)
Sustragere bani incasati aledical aledical Doresc sa-ma ajute cineva.Am lucrat la ofirma de distributie 10 ani am facut o am sustras bani din incasar o suma destul de mare in cei 10 ani . Am anuntiat in ... (vezi toată discuția)
Plata prin compensare Diana Alexandra Diana Alexandra Ne-a venit la firma un proces verbal de compensare, si s-a dorit sa se faca plata prin acesta insa noi consideram ca potrivit regulamentului de compensare ... (vezi toată discuția)