avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cai legale de atac Ordin 343
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cai legale de atac Ordin 343

Buna ziua,
As dori sa stiu ce cai legale sunt pentru a ataca acest Ordin 343.
Sunt din Bucuresti, am centrala termica, stau la ultimul etaj, pe colt, in bloc cu contor de scara din cate stiu, fara acele contoare pentru caloriferele din apartamente.
Anul trecut am platit in perioada cat a dat RADET caldura, 50 lei de apartament toti cei care suntem cu centrala termica in bloc.
Anul asta asteptam cu "infrigurare" sa vedem cat vom plati.
Multumesc,
Cecilia


Cel mai recent răspuns: ndan57 , utilizator 13:19, 19 Octombrie 2010
BUNA ZIUA, ar fi foarte bine daca am putea ataca acest ordin, care pune pe cei cu CT(oare de ce ne-am montat CT, nu din cauza ca furnizorul RADET nu ne furniza apa calda menajeraACM la parametrii cat mai normali si caldura NU???) contra celor care au ales sa ramana la sistemul centralizat si sa fie furati de aceasta gaura negra care inghite mereu bani si de furnizat furnizeaza doar niste...facturi. Cred ca ptr. a putea ataca acest ordin si ANRSC-ul care l-a dat(sunt convins ca cei care lucreaza acolo si au dat acest ordin au cu toti CT si nu stau la bloc la mila RADET-ului) si ar trebui sa ne asociem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. ordin 343-2010 nana_bv nana_bv Am citit discutiile aparute pe acest forum vizavi de acest ordin 343...in blocul in care locuiesc eu sunt doar 2 scari ,in total 20 apartamente din care doar 7 ... (vezi toată discuția)
Ordinul a.n.r.s.c. 343/2010 rocky rocky Buna seara, as vrea sa ma ajutati cu un raspuns avizat (legal) privind factura la caldura pentru spatiile comune. Am primit de la firma care mi-a montat ... (vezi toată discuția)
Cota de 30% sau 50% pentru apartamentele cu centrale... Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza Am inteles ca in conformitate cu Ordinlu 343/2010, apartamentele cu centrala vor plati 30% cu derograe sau 50% din factura de energie termica. Exista vreo ... (vezi toată discuția)