avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii necesare pentru productie suc fructe
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii necesare pentru productie suc fructe

Buna ziua,
Doresc sa incep o activitate de productie suc natural de fructe. Am o firma pe care am redeschis-o cu codul CAEN 1032 si 1039 pentru activitatile principale la punctul de lucru unde se va produce acest suc. As dori sa stiu de ce autorizatii am nevoie pentru inceperea activitatii. Din cate am citit se pare ca in unele cazuri sunt suficiente declaratii pe proprie raspundere. Ma puteti ajuta?
Va multumesc .
Andra Conecini
Cel mai recent răspuns: Emil Dascalu , utilizator 14:29, 4 Aprilie 2021
Sunt în aceeași situație, cum poate fi realizată autorizarea.
Va multumesc
Emil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)
Cod caen productie smoothie alex921 alex921 Buna ziua si salutare tuturor, Vreau sa imi deschid un SRL-D pentru productia de sucuri naturale,mai exact de smoothie. Smoothie-ul pe care doresc eu sa il ... (vezi toată discuția)