Am fost concediata conform art 61 lit d, fara evaluare prealabila.
As vrea sa contest in instanta aceasta decizie, dar as vrea sa nu fiu reangajata la aceasta societate. Se poate cere anularea deciziei, primirea drepturilor salariale, dar fara reangajare?
În urma unei acţiuni în instanţă promovată de salariat, instanţa de judecată poate hotări anularea deciziei de concediere emisă de angajator, fără însă a pronunţa repunerea părţilor în situaţia anterioară, respectiv reintegrarea salariatului pe postul avut anterior.
Se va naşte întrebarea, care este modalitatea prin care a încetat contractul individual de muncă, din moment ce decizia de încetare la iniţiativa angajatorului a fost anulată de instanţă, fără reluarea raporturilor de muncă? ... Cum credeti ca va inceta c.i.m. al dvs daca nu solicitati reintegrarea si apoi incetarea lui ?.
Intentia mea era sa contest decizia pentru a nu figura acest articol pe cartea mea de munca. Nu-mi doresc niciun moment sa devin reangajata la firma respectiva, si de aceea m-am gandit ca poate exista o modalitate de a evita repunerea in depturi.
Ceea ce spuneti dumneavoastra, mi se pare perfect logic.
Cine plateste???
danamatea
daca o decizie de concediere este declarata nula,se restituie somajul la ajofm?si daca da,cine il restituie?fostul somer-acum reincadrat-sau angajatorul care a ... (vezi toată discuția)