avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe veni
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe veni

buna.va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.......:(( domeniul in care lucrez nu se impoziteaza.lucrez in apicultura.am niste banuti stransi ca sa imi cumpar o casa. intrebarea este ....pot sa am probleme cu cei de la finante,ca am casa pe numele meu dar nu figurez ca am platit impozit pe veni.??????va multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 12:29, 25 Octombrie 2010
Averea se prezuma licita, cf Constitutiei, deci "cei de la finante" nu va pot cere dovada realizarii veniturilor din care construiti casa. Si doar ati spus ca oricum sunteti in legalitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana cristi valentin cristi valentin so crul meu a cumparat o casa in baza unei chitante de mana in anul 1979.vechiul proprietar nu avea acte la casa,avea doar o chitanta de mana in care cumpara ... (vezi toată discuția)
Cateva sute de mii de euro in contul meu! pot fi ai mei fara riscuri ? Nimeni fizic Nimeni fizic Sunt un tanar. Chiar tanar ! Credeti.ma pe cuvant ! :D Am cunoscut o fata care s-a indragostit de mine , nu i-am dat sperante pentru ca sunt implicat intr-o ... (vezi toată discuția)
Mostenire adilaur adilaur In urma succesiunii ( sotia decedata ), sotul si fiul au devenit mostenitorii unui apartament . Cine trebuie sa preia rolul casei la sectia financiara ( sotul ... (vezi toată discuția)