Dupa cca. 4 ani am obtinut o decizie definitiva a instantei la un proces de mostenire in decembrie 2009, comunicata in frbruarie 2010.
Am asteptat pana in Septembrie a.c. sa mi se plateasca sulta hotarata de lege, dar fara succes
In Septembrie am apelat la un executor judecatoresc care a inceput procedura de executie, respectiv a scoaterii la licitatie a apartamentului ce a fost obiectul mostenirii si pe care i l-a acordat instanta conform solicitarii ei.
Acum sora care trebuie sa plateasca sulta contesta onorariul executorului si solicita o amanare de 6 luni dupa care scrietextual in contestatie ca " poate pana atunci va face rost de baniii pe care trebuie sa mi-i dea"
Eu stiu ca e doar un tertip pt. a mai scoate inca 6 luni venituri (dobanda) de pe banii pe care trebuieste sa mi-i dea.
INTREBARE
Poate instanta sa mai amane plata sultei pe motivul ca - " POATE PANA ATUNCI VA FACE ROST DE BANII NECESARI " ? - Si daca nu face rost, cine pierde?
Ramane la liberul arbitru al instantei. Orice este posibil! Nu se pune problema de cine pierde sau cine castiga in termeni generali , ci daca sora dvs poate sa faca rost de acei bani!
B-)
Succesiune
Cornelbalaban
Am o hotarare judecatoreasca definitiva prin care sora mea trebuie sa-mi dea 1/2 din valoarea apartamentului parintilor nostri decedati((cca. 700 mil. ... (vezi toată discuția)