avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire. Contestatie la Executie Judecatoresca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire. Contestatie la Executie Judecatoresca

Dupa cca. 4 ani am obtinut o decizie definitiva a instantei la un proces de mostenire in decembrie 2009, comunicata in frbruarie 2010.
Am asteptat pana in Septembrie a.c. sa mi se plateasca sulta hotarata de lege, dar fara succes
In Septembrie am apelat la un executor judecatoresc care a inceput procedura de executie, respectiv a scoaterii la licitatie a apartamentului ce a fost obiectul mostenirii si pe care i l-a acordat instanta conform solicitarii ei.
Acum sora care trebuie sa plateasca sulta contesta onorariul executorului si solicita o amanare de 6 luni dupa care scrietextual in contestatie ca " poate pana atunci va face rost de baniii pe care trebuie sa mi-i dea"
Eu stiu ca e doar un tertip pt. a mai scoate inca 6 luni venituri (dobanda) de pe banii pe care trebuieste sa mi-i dea.

INTREBARE
Poate instanta sa mai amane plata sultei pe motivul ca - " POATE PANA ATUNCI VA FACE ROST DE BANII NECESARI " ? - Si daca nu face rost, cine pierde?

Va multumesc,
Cornel
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 23:09, 19 Octombrie 2010
Ramane la liberul arbitru al instantei. Orice este posibil! Nu se pune problema de cine pierde sau cine castiga in termeni generali , ci daca sora dvs poate sa faca rost de acei bani!
B-)
ma indoiesc ca instanta ii va admite cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Cornelbalaban Cornelbalaban Am o hotarare judecatoreasca definitiva prin care sora mea trebuie sa-mi dea 1/2 din valoarea apartamentului parintilor nostri decedati((cca. 700 mil. ... (vezi toată discuția)
Sunt într-un proces de succesiune, în instanță, cu sora mea. ... elena3210 elena3210 Sunt într-un proces de succesiune, în instanță, cu sora mea. În fața instanței, într-un final am decis să renunț la pretenția la imobil (casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 4 ani au decedat in decurs de 3 luni ambii ... tibi80 tibi80 Buna ziua, In urma cu 4 ani au decedat in decurs de 3 luni ambii parinti.Am un frate si o sora care nu sunt in Romania , fratele in Anglia si sora in USA si ... (vezi toată discuția)