avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnare act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnare act aditional

ce se intampla daca actele aditionale la contractele individuale de munca ale mai multor salariati au fost semnate de catre directorul firmei in locul persoanelor avizate? e vorba de acte aditionale de mariri de salariu, acte care nu au fost semnate de cei in cauza, iar acest lucru s-a intamplat acum 2 ani. persoanele respective nu au stiut ca si pentru acest aspect se semneaza acte aditionale, au aflat ulterior.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 20 Octombrie 2010
Pai intrebarea care este de fapt?s-a adus un prejudiciu firmei prin semnarea lor sau considerati ca actele aditionale pot fi considerate nule in cazul in care directorul nu avea prevazut in fisa postului sa semneze acele acte ?
Daca nu sunt de acord cu aceste acte aditionale pot depune plangere penala impotriva celui care le-a falsificat semnatura ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea cim bv96rrr bv96rrr Va rog sa-mi spuneti daca un director aflat in concediu de maternitate (are CIM suspendat de drept) mai are dreptul de semnatura in actele aditionale la CIM ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere UA UA Buna ziua, Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului. Ulterior dupa ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie stampilarea contractelor? Vicovank Vicovank Dar daca contractul comercial nu are stampila ce se intampla?este nul? si de ce? (vezi toată discuția)