avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pedeapsa cu suspendare

ce se intelege prin pedeapta cu suspendare,sunt total dezinformat,se aplica si in cazul meu,alcool 2,20 in probe biologice
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 15:14, 20 Octombrie 2010
legally a scris:

Se poate, daca primiti o pedeapsa de cel mult 3 ani.
Art. 87

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.


Vi se poate aplica o pedeapsa cu suspendare,dar mai trebuie sa nu fiti recidivist in sensul disp.art.38 c.pen si in functie de atitudinea dvs in timpul urmaririi penale si a cercetarii judecatoresti,in functie de circumstantele dvs.personale.
daca nu aveti antecedente penale, care sa atraga starea de recidiva sau sa se constate ca ati savarsit fapta in concurs cu alta, SIGUR se va dispune suspendarea executarii pedepsei
Adica ati fost depistat doar sub influenta alcoolului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baut la volan irodbogdan irodbogdan Am facut o prostie ....m am urcat baut la volan mai exact 0,78 alcool in aerul expirat iar la sange astept rezultatele ....banuiesc ca o sa fie de 1,5 alcool ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe fondul consumului de alcool, cu pagube materiale ContSters190145 ContSters190145 Buna, am avut un accident rutier pe fondul consumului de alcool cu pagube materiale (stalp iluminat si masina mea), rezutatul testelor sunt 0.77 in aer si 1.4 ... (vezi toată discuția)
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica peste limita legala luci_fts luci_fts Am condus in data de 20.02.2011 autoturismul meu personal nissan pe dn1 in busteni am fost oprit de un echipaj de politie care mi-au dat etilotestul am suflat ... (vezi toată discuția)