avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre sarcina,prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre sarcina,prenatal

am depus actele pentru a-mi instinta seful k sunt gravida in urma cu 2 saptamani,dupa ce am facut cererea mi s-a luat din salariu mentionez ca eu in cartea de munca aveam trecut 6 mil dar mi se platea mai mult aveam 10 iar acum mie salariu mi se plateste in conformitate cu cartea de munca iiar wek il muncesc 9 ore .Intrebarea mea este cum pot afla daca mi s-a trimis cererea catre ITM ?SI IN CAZUL IN CARE NU A AJUNS CUM POT ACTIONA MAI DEPARTE?#-o
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 09:03, 20 Octombrie 2010
Va referiti la cererea prin care l-ati anuntat ca sunteti insarcinata? Atentie sa luati un exemplar cu un numar de inregistrare a cererii. Daca a ajuns sau nu la ITM, nu cred ca va influenteze prea mult, obligatia d-stra era sa anuntati angajatorul, iar obligatia lui era sa informeze ITM-ul de starea dumneavoastra. ( dar cred ca puteti merge la registratura ITM sa intrebati daca a fost adus ceva).

P.S. Cererea trebuia insotita de o adresa de la angajator si un raport de la medicul de medicina muncii, stiti de asa ceva?
Buna dimineata!

Adresa pe care ati depus-o la angajator trebuia sa primeasca un numar de inregistrare. Dupa caz, conducerea poate semna de luare la cunostinta. Referitor la salariu nu aveti ce face (legal) pentru a-l determina sa va dea salariul pe care il aveati.
Oricum, asigurati-va ca aveti dovada scrisa ca ati instiintat angajatorul de starea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare gravide la itm elena milos elena milos Buna ziua Va rog frumos sa-mi spuneti daca sunt obligata sa anunt ITM-ul in cazul in care in firma apare o graviduta, iar aceasta nu are risc ... (vezi toată discuția)
Neindeplinirea art 7 (1) din oug 96/2003 - ce ar trebui sa fac? Isa_Cris Isa_Cris Buna ziua! Sunt insarcinata si conform oug 96/2003 am instiintat angajatorul asupra starii mele. Angajtorul nu a anuntat nici medicina muncii si nici ITM-ul, ... (vezi toată discuția)
Instiintare angajator despre sarcina denissa_mar denissa_mar Buna, Sunt noua pe aici si va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt insarcinata in 13 saptamani. Am anuntat angajatorul in scris ( am adus o ... (vezi toată discuția)