am luat o amenda acu o luna si fumatate si am refuzatsa o semnez,si din ce stiu eu nici martori nu a gasit .as vreasastiu daca in termen de 30 zile nuti ajunge procesul verbal acasa se declara nul??ma intereseaza ca mia comfiscat si niste marfa si as vrea safac contestatie sami recuperez bunul.cum sa fac dacaeu nu am nimic la mana?
Pentru a posta noi intrebari, folositi butonul "raspunde". Nu mai deschideti alte discutii, contravine pct. 3.3 din regulamentul de postare in Forum.
Multumesc!
Termenul e de o luna si nu 30 zile . Este o diferenta .
Si nu se declara nul , ci se prescrie executarea sanctiunii contraventionale , in cazul in care PV nu a fost comunicat prin una din mijloacele legale in termenul amintit . Prescriptia se constata de catre instanta .
Calculul pensiei
Punk_Kitty
Buna ziua,
Ma numesc Aurel sunt nascut in 18.10.1950,actualmente sunt pensionat pe caz de boal gradul 2 avand o vechime in munca de 41 ani si 7 luni. Pensia ... (vezi toată discuția)
Cale de atac
arinaioana
Buna ziua,
Am inaintat judecatoriei o ordonanta presedintiala. Nu am primit nici o citatie sa stiu data, ora si sala unde va avea loc judecarea cauzei. Mi-a ... (vezi toată discuția)