avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare punct lucru

Va rog frumos, cine ma poate ajuta urgent in urmatoarea problema :
Am un prieten care vrea sa deschida o shaormerie mobila (in rulota). Care ar fi procedura legala? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:59, 19 Octombrie 2010
Se autorizeaza obiectul de activitate respectiv in afara spatiilor (la beneficiari) la registrul comertului apoi se autorizeaza rulota la directia veterinara.
Nu se deschide punct de lucru. Punctul de lucru este fix.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru pentru activitati online Merlin666 Merlin666 am o problema, sper ca ma va ajuta cineva. vreau sa infiintez o firma care va livra doar produse virtuale ( fisiere ). sediul va fi in focsani, iar eu voi ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Afaceri din mers megy megy ]Un salut calduros tuturor membrilor \"avocatnet\" ! :) Adresez o intrebare celor care deruleaza deja afaceri \"din mers\", adica nu au un punct de lucru ... (vezi toată discuția)