avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare intocmire certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare intocmire certificat de mostenitor

buna ziua,
as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru intocmirea certificatului de mostenitor
Certificatul de deces
Acte care dovedesc legatura de rudenie cu defunctul (certtificat de nastere, casatorie...)
Acte care dovedesc dreptul de proprietate asupra bunurilor care intra in masa succesorala ramasa de la defuct. (titluri de proprietate, contracte de vanzare-cumparare, etc).
Eventuale testamente, acte de donatie...
Va spune orice secretara de notar asta si sunt la fiecare colt de bloc. Va spune gratis, multe notariate au si in scris aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune costelmacovei costelmacovei buna ziua va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a face succesiunea a 6 ha de pamant mentionez ca parintii nu mai sunt in viata de multi ani iar ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa parinti decedati (1991 si 2013) andreivan andreivan Buna seara,as vrea sa va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie care sunt actele necesare pt a face succesiunea dupa parinti pt 2 frati care sunt taxele si ce ... (vezi toată discuția)