avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intrebare

as dori sa stiu daca un patron trimite in somaj un angajat si angajeaza alta persoana la cat timp ii poate face carte de munca noului angajat
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 10:01, 20 Octombrie 2010
Din clipa in care intra pe usa. Contractul de munca se inregistreaza in REVISAL cu o zi inainte de a veni omul la munca.
Daca va referiti la carnet de munca propiu zis, ii poate face si dupa ce ii inregistreaza contractul de munca, asta daca mai gaseste la directia de munca.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal gresit... va rog sa imi dati o solutie nicolas diaz nicolas diaz buna ziua. avem o angajata noua. problema este ca are carte de munca, dar nu se gaseste nici la locul anterior de munca, nici la itm. am depus revisalul cu o ... (vezi toată discuția)
Rog un sfat...semnare contract de munca gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu o situatie ...Am lucrat 3 ani jum la o firma srl. Patronul meu avea 2 firma X si y. Eu eram singura angajata pe firma x, ... (vezi toată discuția)
Informatii despre cartea de munca sfarghiu dan sfarghiu dan Buna ziua.Doresc sa aflu unde ma pot interesa daca un patron a incheiat unui salariat carte de munca.Am incercat la oficiul fortei de munca dar nu am primit ... (vezi toată discuția)