avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CE TIP DE CONTRACT AR TREBUI SA INCHEI?MA POATE AJUTA ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CE TIP DE CONTRACT AR TREBUI SA INCHEI?MA POATE AJUTA CINEVA CU UN MODEL?

Reprezint o societate comerciala si detin sali de conferinte. Am primit o propunere de inchiriere a unei sali de conferinte din partea unei societati comerciale. Noi vom asigura sala fara a percepe chirie, iar celalalta parte ne da dreptul sa participam gratuit la cursurile oferite de dumnealor.

Ce tip de contract voi incheia cu aceasta firma?Ma poate ajuta cineva cu un model de contract?
Cel mai recent răspuns: iuliana26 , utilizator 14:18, 20 Octombrie 2010
Puteti incerca varianta unui contract de colaborare intre firme .
Dar un contract de barter ar merge?
Contractul de barter este contractul prin care părţile se obligă, fiecare, să transmită celeilalte dreptul de proprietate asupra unor bunuri, plata făcându-se prin compensarea valorii bunurilor transmise reciproc.

Mai putin conteaza denumirea contractului , principal este cuprinsul acestuia.
Faceti un contract simplu cu partile contractului, cu obiectul contractului, obligatiile fiecareia etc.
Puteti sa denumiti simplu contract .
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de schimb suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca 2 societati comerciale isi presteaza reciproc servicii (nu se plateste un pret), contractul poate fi catalogat ca fiind de schimb, luand in ... (vezi toată discuția)
Contract de barter intre 2 srl-uri MihaiTeo MihaiTeo Buna ziua, Se poate face un contract de barter intre doua societati, care prevede ca una dintre societati \"imprumta\" un angajat specializat celeilalte, ... (vezi toată discuția)
Contracte mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, cum se numeste contractul cand cineva iti da in folosinta un spatiu si tu in schimb ii dai spre folosire un echipament??????? am si eu nevoie ... (vezi toată discuția)