avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare imprumut

in urma cu cativa ani am dat o suma de bani in imprumut in baza unei minute incheiata de cel care a primit banii si semnata de un martor.Am ajuns in instanta si mi se cere sa formulez intrebari scrise martorului si inprumutatului.
Ma poate ajuta cineva cu intrebarile? multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:45, 20 Octombrie 2010
adresati/va unui cabinet de avocatura pentru asa ceva.
nimeni nu va putea de aici de pe site sa va spuna intrebarile care trebuiesc trecute acolo, deoarece nimeni in afara de dvs nu stie cum au stat lucrurile. intrebarile trebuiesc puse in conformitate cu situatia existenta. trebuie anumite intrebari din raspunsul carora sa reiasa situatia cu imprumutul. apelati totusi la un avocat. chiar daca vreti sa faceti o economie, prin neangajarea unui avocat, pierderea in urma procesului ar putea fi mult prea mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea informatii despre un avocat ContSters138558 ContSters138558 Caut un avocat ( sau cel putin cred ca este avocat ) din Bucuresti dar nu il gasesc pe siteurile de avocatura unde sunt trecute numele tuturor avocatilor din ... (vezi toată discuția)
Intrebari complicate rolex rolex In perioada 15.28 august am pus 8 intrebari pe forum sub userul rolex. Am primit raspuns numai la o singura intrebare. Restul de 7 au ramas fara raspuns. Se ... (vezi toată discuția)
Incheiere de admitere in principiu partaj learnlaw learnlaw Imi puteti spune cum se stabilesc care bunuri sunt comune si care nu in cazul unui partaj in urma unui divort? Am asistat in sala la o discutie asupra unei ... (vezi toată discuția)