avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia de intretinere

buna ziua as dori va rog sami spuneti va rog in cazul in care eu nu beneficiez de dreptul meu de a mi vedea copilul conform hotararii de divort nu mai platesc pensia de intretinere pana nu mi se va acorda acest drept din partea fostului sot ce mi se va intampla?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:30, 20 Octombrie 2010
agravati situatia, totul se poate intoarce impotriva dvs. nu va puteti face singura dreptate. apelati la justitie. numai asa veti rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere campionul campionul Sunt persoana cu handicapgradul 2(primesc o indemnizatie),tatal meu a decedat (am si o pensie de urmas)dar tot nu imi ajung banii pentru a ma intretine.Mama ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului CRISTINIK_EDJ CRISTINIK_EDJ BUNA SEARA, SUNT DIVORTATA DE UN AN SI JUMATATE DAR NU AM FACUT SI PARTAJUL AM UN COPIL IN INTRETINERE. CUM POT SA-L EVACUEZ DIN APARTAMENT PE FOSTUL SOT ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere magdal3na magdal3na buna ziua ,ma numesc magda si as dori sa-mi raspundeti la o intrebare.In urma unui divort copilul meu a fost incredintat tatalui ,prin hotararea de divort am ... (vezi toată discuția)