avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare ca am cedat o suprafata de teren la hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare ca am cedat o suprafata de teren la hotar

Buna ziua,
Intre mine si vecinul meu, casa dumnealui este hotar la mine in curte, dansul are o invoiala eliberata cu 27 de ani in urma de vechiul proprietar al meu, pentru care m-a actionat in judecata, la primul termen eu, benevol si nesilita de nimeni, i-am cedat o suprafata de 1 m de la cladire, in curtea mea(in total 15 m) prezentand in instanta o schita - Plan de situatie - care ne-a folosit la cadastru si mie si dumnealui.
Intrebarea mea este cum dovedesc pe parcursul anilor ca i-am cedat ce scria in invoiala si nu se va mai ridica cu pretentii in viitor deschizand o alta actiune, eu neavand niciun fel de dovada ca i-am cedat benevol terenul si cauza s-a incheiat?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 18:36, 3 Ianuarie 2011
Actiunea in judecata de ce a fost oprita ? Ce scrie in dispozitiv ?? Exista la dosar un inscris al vecinului prin care recunoaste primirea a celor 15 m si solicita stoparea procesului ?? Verificati la judecatorie si daca nu exista mergeti la un notar si solicitati incheierea unui act notarial pe care sa-l semneze si vecinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare buna buna Buna seara, Ce acte ar trebui incheiate pentru a dovedi pe parcursul anilor ca am cedat vecinului 1m teren de pe hotar (ce scria in invoiala pe care acesta a ... (vezi toată discuția)
Expertiza modifica cadastrul? TanaseC TanaseC Buna ziua. Sunt in litigiu cu un vecin, problema fiind un gard, am fost acuzata ca mi-am construit gardul pe proprietatea lui. S-au facut 2 expertize, ambele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am achiziționat un apartament în care holul este ... davidandi2201 davidandi2201 Bună ziua. Am achiziționat un apartament în care holul este proprietate comuna. Nu am știut acest lucru în momentul în care l am cumpărat, fostul ... (vezi toată discuția)