Buna ziua,
Intre mine si vecinul meu, casa dumnealui este hotar la mine in curte, dansul are o invoiala eliberata cu 27 de ani in urma de vechiul proprietar al meu, pentru care m-a actionat in judecata, la primul termen eu, benevol si nesilita de nimeni, i-am cedat o suprafata de 1 m de la cladire, in curtea mea(in total 15 m) prezentand in instanta o schita - Plan de situatie - care ne-a folosit la cadastru si mie si dumnealui.
Intrebarea mea este cum dovedesc pe parcursul anilor ca i-am cedat ce scria in invoiala si nu se va mai ridica cu pretentii in viitor deschizand o alta actiune, eu neavand niciun fel de dovada ca i-am cedat benevol terenul si cauza s-a incheiat?
Actiunea in judecata de ce a fost oprita ? Ce scrie in dispozitiv ?? Exista la dosar un inscris al vecinului prin care recunoaste primirea a celor 15 m si solicita stoparea procesului ?? Verificati la judecatorie si daca nu exista mergeti la un notar si solicitati incheierea unui act notarial pe care sa-l semneze si vecinul.
Acte necesare
buna
Buna seara,
Ce acte ar trebui incheiate pentru a dovedi pe parcursul anilor ca am cedat vecinului 1m teren de pe hotar (ce scria in invoiala pe care acesta a ... (vezi toată discuția)