avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare

Buna seara,
Ce acte ar trebui incheiate pentru a dovedi pe parcursul anilor ca am cedat vecinului 1m teren de pe hotar (ce scria in invoiala pe care acesta a avut-o cu fostul proprietar al terenului meu) si nu se va mai ridica cu pretentii in viitor deschizand o actiune judecatoreasca, eu neavand niciun fel de dovada ca i-am cedat benevol terenul si cauza s-a incheiat? Suntem in curs de obtinere cadastru! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:28, 21 Octombrie 2010
Dreptul de proprietate asupra unui teren se transfera
prin act autentic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ca am cedat o suprafata de teren la hotar buna buna Buna ziua, Intre mine si vecinul meu, casa dumnealui este hotar la mine in curte, dansul are o invoiala eliberata cu 27 de ani in urma de vechiul proprietar ... (vezi toată discuția)
Dreptul de reconstrui un gard intre proprietati garbiny garbiny Buna ziua, Vreau sa reconstruiesc gardul ce ma separa de un vecin (e foarte deteriorat). Am hotarare judecatoreasca pe acea portiune de teren,am ... (vezi toată discuția)
Teren vanzare- cumparare antal mihai antal mihai un contract de vanzare-cumparare a unui teren este valabil netrecut prin notariat, facut doar cu martori este valabil? (vezi toată discuția)