avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna seara . Am divortat de sotul meu in iunie 2009 iar in ianuarie 2010 , neavind bani sa facem partaj la tribunal am fost impreuna la notar si ne-a facut un act ''Partaj voluntar" prin care fostul meu sot imi cedeaza partea lui de apartament raminind eu cu intreg apartamentul si cu cei doi copii minori . De la data divortului fostul meu sot locuieste la mama sa la o alta adresa . In buletin el nu si-a schimbat domiciliul si nici nu vrea sa si-l schimbe figurind tot cu adresa mea actula . Unde trebuie sa ma adresez ca sa il fac sa-si schimbe adresa . Are vreo importanta adresa lui ? deoarece eu l-am dat in judecata pt.neplata pensiei alimentare adica abandon de copii . Este foarte smecher si nu stiu ce urmareste ca nu vrea sa-si schimbe adresa . Este legal sa mai aibe adresa mea din moment ce am trecut apartamentul pe mine ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:48, 20 Octombrie 2010
Formulati sesizare catre Directia de Evidenta Informatizata a Persoanei locala si catre politia locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Naplata pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna seara. Am divortat de sotul meu de 2 ani (25.06.2009)si am facut la notar un partaj voluntar in urma caruia mi-a lasat un apartament fara pretentii ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata din 2009 iar cei doi copii minori pe care ii am cu fostul meu sot mi-au fost incredintati mie prin sentinta judecatoresca definitiva ... (vezi toată discuția)
Absolvirea de la plata pensiei alimentare ContSters329214 ContSters329214 Buna ziua! Instanta a stabilit plata pensiei alimentare pentru doi minori, de catre tatal copiilor. Dupa cateva luni de la divort, cei doi au incheiat un ... (vezi toată discuția)