Buna seara . Am divortat de sotul meu in iunie 2009 iar in ianuarie 2010 , neavind bani sa facem partaj la tribunal am fost impreuna la notar si ne-a facut un act ''Partaj voluntar" prin care fostul meu sot imi cedeaza partea lui de apartament raminind eu cu intreg apartamentul si cu cei doi copii minori . De la data divortului fostul meu sot locuieste la mama sa la o alta adresa . In buletin el nu si-a schimbat domiciliul si nici nu vrea sa si-l schimbe figurind tot cu adresa mea actula . Unde trebuie sa ma adresez ca sa il fac sa-si schimbe adresa . Are vreo importanta adresa lui ? deoarece eu l-am dat in judecata pt.neplata pensiei alimentare adica abandon de copii . Este foarte smecher si nu stiu ce urmareste ca nu vrea sa-si schimbe adresa . Este legal sa mai aibe adresa mea din moment ce am trecut apartamentul pe mine ?
Incredintare minori
Z.A.G.
Buna ziua. Sint divortata din 2009 iar cei doi copii minori pe care ii am cu fostul meu sot mi-au fost incredintati mie prin sentinta judecatoresca definitiva ... (vezi toată discuția)