avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare activitate PFA

Buna seara,

In cazul suspendarii activitatii PFA , se mai platesc contributii la sanatate si pensie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabi1 , utilizator 22:11, 20 Octombrie 2010
In cazul suspendarii PFA nu se plateste nici un fel de contributie, ptr.ca activitatea este suspendata.Pentru acest lucru trebuie sa mergeti sa anuntati la Administratia Financiara, la Casa jud.de Pensii, la AJOFM, la Casa Jud.de Sanatate.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pfa allyssa93 allyssa93 Buna seara, Am acte ca PFA, dar din februarie 2008 nu am mao avut nici o activitate ca PFA.Intrebare mea este daca trebuie sa platesc pensia si sanatatea, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Thanis Thanis Bună ziua! Am înființat anul acesta un PFA cu impozitare reală. Anul acesta din ce am văzut nu trebuie să depun bilanț contabil la 30 iunie. Dar ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)