avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ramîn fara asigurare de sanatate daca sotul intra in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ramîn fara asigurare de sanatate daca sotul intra in somaj?

Bine v-am regasit!
Incepind cu data de 22oct.2010 sotul meu depune actele pentru a intra in somaj.Asigurarea mea de sanatate era oprita la serviciul sotului din salariul acestuia in fiecare luna si acum sunt cu plata la zi.Ce trebuie sa faca sotul meu acolo la somaj pentru a-mi plati in continuare asigurarea de sanatate din indemnizatia de somaj in conditiile in care eu nu am nici un venit si nu am din ce sa platesc asigurarea in viitor??Va multumesc frumos si astept cu interes raspunsurile dvs!:-/
Daca sotul intra in somaj puteti sa incheiati cu Casa judeteana de Sanatate un contract de asigurat si sa va achitati asigurarea , iar dupa ce ii expira somajul sotului il puteti lua pe asigurarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate ContSters143789 ContSters143789 Buna ziua stimate doamne si domni. Ma confrunt cu urmat. problema si anume din noiembrie 2010 mi s-a terminat somajul.Cu multe eforturi platesc la Directia ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata si ccc econo econo Unei angajate aflata in ccc ii inceteaza cim pe perioada de terminata in 15.06.2014. Cu aceeasi data ii incetez si suspendarea. Dar doamna mai beneficiaza in ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale fara a fi angajat cristibelciu cristibelciu Buna ziua. Intentionez sa imi dau demisia , dar as dori sa-mi platesc in continuare contributiile sociale ptr a beneficia in viitor de un concediu crestere ... (vezi toată discuția)