avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... indemnizatie crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

indemnizatie crestere a copilului

In cazul in care eu intentionez sa activez pe perioada de concediu medical si de crestere copil in cadrul firmei pe care am infiintat-o ca asociat unic, mai primesc indemnizatia pe parcursul celor 2 ani?
Daca nu, care ar fi posibilitatea legala de a desfasura o activitate pe parcusul perioadei de 2 ani? poate investitii la bursa ca persoana fizica? , activitati neremunerate (practica, voluntariat), participarea cu capital la o firma administrata de altcineva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: , Consultant credite si finantari 16:59, 24 Octombrie 2010
E evident si logic zic eu, ca daca renuntati la concediul pt cresterea copilului, nu veti beneficia nici de indemnizatia aferenta.:fight:

Activitati neremunerate puteti presta oricate vreti.
Nu vreau s renunt la concediul de crestere copil, care mi se acorda de la locul de munca unde sunt angajata.
Vreau ca pe perioada de 2 ani cat sunt de la serviciu in concediu sa imi fac o afacere. Pierd cumva indemnizatia de crestere copil?
Dar daca particip cu capital la o alta societate (SRL, SA)?
Dar daca activez pe piata de capital in nume propriu?
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2010
, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru tati Marius_salach Marius_salach Buna ziua,sotia mea urmeaza sa nasca in luna august.Momentan lucrez intr-o multinationala si as dori sa merg eu in CCC,nu sotia.Paralel am si o afacere,mai ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie crestere copil Sabnec Sabnec Buna ziua, Sunt inmatriculata ca doctorand cu frecventa, in domeniul medicina veterinara incepand cu octombrie 2010. Deoarece eram beneficiar intr-un ... (vezi toată discuția)