Am avut un dosar penal.Expertul care a facut expertiza a ascuns adevarul asfel incit nu coincide distanta dintre casa si gard cit si ce a gasit la fata locului ascunzind faptul ca exista gard rupt si tulburare de posesie.Intre casa si gard el in schita mi-a trecut 1 m cit am avut pina sa imi fie incalcata propietate dar eu am doar 0,30 cm asffel incit strasina casei mele cade pe gard.Desi am spus celor de la cercetari penale ca schita nu coincide mi-au raspuns ca ei nu sint pusi sa masoare si ca daca expertul a trecut asa este .Am facut plingere impotriva expertului pentru marturie mincinoasa .Am fost chemata la politie sa dau o declaratie si dupa 2 luni mi-a venit raspuns de la Parchet ca expertul are dreptate ca este corecta expertiza lui.De cind am dat declaratia pina in prezent cind am primit raspuns nu a venit nimeni de la politie sa faca o cercetare sa constate daca mint eu sau expertul sau sa mi se comunice ca este nevoie de vreo alta expertiza.Cum sa dat raspuns catre Parchet in baza carei cercetari Dumnezeu stie.Ceea ce ma intereseaza este daca poate un executor sa-mi aplice aceea schita a expertului in teren ramasa din procesul penal care a fost facut impotriva ordonantei procurorului proces care l-am pierdut ,chit ca nu corespunde cu realitatea dar daca ar fi aplicata in teren ma gindesc ca gardul ar putea fi dat pe vechiul amplasament.Ce pot sa fac ca totusi sa se faca o cercetare la fata locului?:-/
Executorul poate sa va ajute numai daca aveti o hotarare judecatoreasca favorabila.
In ceea ce priveste politia, consider ca ar fi trebuit sa vina sa masoare daca ati facut o plangere penala insa e posibil ca infractiunea indicata de dvs. sa fie gresita.
Incercati sa mergeti la un avocat sa vada ce v-a raspuns parchetul si sa inteleaga toate aspectele cazului dvs.
Aveati posibilitatea sa formulati obiectiuni la aexpertiza si eventual,apoi,sa solicitati efectuarea unei noi expertize pentru stabilirea situatiei exacte.
Impotriva expertului ,nu se poate formula plangere pentru marturie mincinoasa pentru ca el nu are calitatea de martor.
Executorul judecatoresc poate pune in executare doar hotararile judecatoresti definitive,astfel cum v-a aratat mai sus dl.avocat.
Cred ca pentru rezolvarea problemelor dvs,trebuie sa angajati un avocat,daca aveti posibilitati,pentru ca se vede in mod clar ca nu aveti pregatirea necesara.