avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Am facut un tabel excel cu rezultatele finale la admiterea INM 2008. Enjoy
Admisi sunt primii 160
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2008
minusculus, utilizator
Apreciem efortul, dar vezi ca ai greseli destul de mari, asa ca ii sfatuiesc pe cei care sunt la limita sa nu ia 100% aceste calcule.
FELICITARI CELOR ADMISI!=D>=D>=D>=D>=D>
pozitia 130 de pe lista ta nu e corecta. tipa are mult mai mult. are al2-lea rezultat la logica.
e in primele 30 de locuri, la medie generala.
minusculus a scris:

Am facut un tabel excel cu rezultatele finale la admiterea INM 2008. Enjoy
Admisi sunt primii 160

cum pot sa vad si eu acel tabel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)