avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ajutor urgent !!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ajutor urgent !!!

Care este termenul de recurs pentru o actiune de anulare a unei hotarari aga ? 5 zile de la pronuntare sau 5 zile de la comunicarea hotararii? este vorba de 5 zile lucratoare sau calendaristice? in cazul in care cea de-a 5-a zi cade sambata se considera ultima zi de recurs ca fiind urmatoarea zi lucratoare (luni) ?
Recursul se depune cu motivare sau motivele recursului se pot depune in prima zi de infatisare la instanta de recurs ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:32, 30 Ianuarie 2008
5 zile lucratoare :) recurs cu motivare zic eu :) B-)
Multumesc
Care 5 zile lucratoare? E undeva scris in comercial abaterea asta? E vorba de termenul civil, sunt 5 zile calendaristice calculate pe zile libere.
Daca ele curg de la pronuntare sau comunicare, depinde, asa ca vedeti ce scrie in minuta.
Motivele de recurs se depun odata cu cererea de recurs sau in termenul de recurs.

Daca vreti termenul exact, spuneti-ne ziua de inceput a termenului, va spunem ultima zi in care mai sunteti in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare termen recurs cattie cattie Va rog sa-mi raspundeti cum se calculeaza termenul de recurs? se numara si zilele nelucratoare?Dar ziua pronuntarii hotararii judecatoresti se pune in calcul ... (vezi toată discuția)
Hotarare ioana00 ioana00 Am avut un litigiu de munca si l-am castigat.As vrea sa stiu termenul de recurs 10 zile lucratoare sau calendaristice.Am primit hotararea pe 28 decembrie data ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare bogdan florin vasile bogdan florin vasile buna seara numele meu este florin si in 3 aprilie 2009 mia fost retinut permisul pt o presupusa trecere pe rosu bineinteles am facut contestatie mia fost ... (vezi toată discuția)