Care este termenul de recurs pentru o actiune de anulare a unei hotarari aga ? 5 zile de la pronuntare sau 5 zile de la comunicarea hotararii? este vorba de 5 zile lucratoare sau calendaristice? in cazul in care cea de-a 5-a zi cade sambata se considera ultima zi de recurs ca fiind urmatoarea zi lucratoare (luni) ?
Recursul se depune cu motivare sau motivele recursului se pot depune in prima zi de infatisare la instanta de recurs ?
Va multumesc.
Care 5 zile lucratoare? E undeva scris in comercial abaterea asta? E vorba de termenul civil, sunt 5 zile calendaristice calculate pe zile libere.
Daca ele curg de la pronuntare sau comunicare, depinde, asa ca vedeti ce scrie in minuta.
Motivele de recurs se depun odata cu cererea de recurs sau in termenul de recurs.
Daca vreti termenul exact, spuneti-ne ziua de inceput a termenului, va spunem ultima zi in care mai sunteti in termen.
Hotarare
ioana00
Am avut un litigiu de munca si l-am castigat.As vrea sa stiu termenul de recurs 10 zile lucratoare sau calendaristice.Am primit hotararea pe 28 decembrie data ... (vezi toată discuția)